63/72 Gramm 126/125 cm 3F Lanshan2 Ultrakönnyű Szénszálas Piramis Sátor Kettős Sátor Egyenesen a Sátor Rúd


Címkék: groundsheet sátor, tábor sark, Szénszálas, vallási piramide, meleg sátor, 3f, tábor szabadtéri sátor, szénszálas matrica, kemping pólusú csatlakozó, 3f felszerelés ul.

13 756 Ft
  • Készleten
  • c647


Ez a sátor rúd célja, hogy egy csere a trekking bot használata kettős-egy vagy piramis típusú sátrak, mint Lanshan sorozat 3F.Két lehetőségünk van,kérjük, gondosan ellenőrizze az alábbi leírás: Három szegmens lehetőség : Hajtogatott méret 46 cm.Öt szegmens lehetőség : Hajtogatott mérete 28 cm. ( 3F Lanshan 1 33 cm hosszú, mikor tele van, így a sátor rúd együtt a sátor) Lásd az alábbi összehasonlítás

Termelési bevezetés

Megtervezzük ezt a felszerelést függetlenül, az a célunk, hogy a lehető legjobb kemping felszerelések szabadtéri rajongók, kérjük, ellenőrizze cafefully az alábbi leírást.

Három szegmens változat: Szín : fekete Anyag : carbon fiber Hossza minden pc: 123+3 CM (126cm) Eladni a 2db, mint Egy Csomag Tömege: 126g(±10g)/1 csomag(2db) Használat: a Kettős-Egy sátor vagy Piramis sátor Vastagság: Minden darab össze által három részre 1 mm vastag.10 mm-es külső átmérő 8 mm-es belső átmérőjű, két 60 mm hosszú szénszálas cső ragasztott a három 10mm átmérőjű csövek csatlakoztatásához a három szakasz együtt.A három szakasz kapcsolódik rugalmas szálakat(kötél).

Öt szegmens változat: Szín : fekete Anyag:carbon fiber Hossza minden pc: 123+2 CM (125cm) Eladni a 2db, mint Egy Csomag Tömege: 144g(±10g)/1 csomag(2db) Használat: a Kettős-Egy sátor vagy Piramis sátor Vastagság: Minden darab össze öt szelvény, 1 mm vastag.10 mm-es külső átmérő 8 mm-es belső átmérőjű, négy kapcsolat támogatja a lengyelek ragasztott be a 10mm csövek csatlakoztatása az öt részből áll össze.Pedig az öt szakaszból áll kapcsolatban rugalmas szálakat(kötél).

Minden méret mért kézzel.

Hiba a mérés lehet, hogy létezik kis eltérés .

ELŐNYÖK

1. Ultrakönnyű, helytakarékos, könnyen hordozható.A tömeg csak 20% - a az acél, így könnyen hordozható, ez könnyebb, jobban környezetbarát, mint a normál termékek .

2. Erős erőt kapacitás. 3-5-szor erősebb, mint a rozsdamentes acél.

3. Ez korrózió megelőző, illetve thermostable .

4. Egy rugalmas accesorry.Ki lehet cserélni a kopott, rugalmas szálakat(kötél) .Ez a fejlett tervezési tudja menteni a költséget a hosszú távú használata.

5.H olyan sima, széle a felső képes megvédeni a sátor ruhával nagyon jól, nem scracth a sátor ruhával.

① C egy csipet a talajba, kis fejét:

② Van alumínium ötvözet fejét, a funkció:speciális fényezés design körül egy luminium alufelni fejére teszi a fejét, sima ahhoz, hogy megvédje a sátor ruhával.Három szegmens változata részletek megjelenítése:

Öt szegmens változata részletek megjelenítése:

Tökéletes csere-sarkra, a trekking, a bottal, arra lehet használni, hogy állítsa fel a piramis sátor, vagy dupla-Egy sátor, mint az alábbi.

Azt is fel lehet használni, mint az ajtó, sarkig, mint az alábbi

A&Q:

K: ezek a lengyelek kompatibilis a 3F UL Felszerelés Lanshan sátor?

A:

kompatibilis Lanshan 2;

használható mind Lanshan 1 Lanshan 2.

Kérjük, szíveskedjenek figyelni, hogy Lanshan 1, csak egy sátor rúd, ki kell használnia 84g sátor rúd támogatja jobb, mert a vastagabb pedig nehezebb.

A visszajelzések ügyfelek:

Mi is eladni a piramis sátrak, ha kell.


  • Tartozék Típusa: Mások
  • Típus: 1 - 2 Ember Sátor
  • Származás: KN - (Eredetű)


Sergei Omelchenko
2020-12-08
5/5
Took about a month. Would have been good if you had option to buy Trekking Stick Pole Tip Cover Protector Camping Tent Support Rod End Cap Otherwise the default product would puncture a hole through the tent! light and looks good build quality.
Vanya Biyanov
2020-12-18
5/5
Arrived about a week early. Happy, 74 gram per piece for 125 cm. Happy, recommend seller and would buy again. Grtz Johan
Galego Mancha
2020-10-01
5/5
Thank You!

Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek