Matrica Tároló Könyv Loose-leaf Kreatív Japán Matrica Szalag Kézikönyv Tároló Könyv Adatok Tárolási Könyv Bill Tároló Loose-leaf


Címkék: könyvmoly, japán iskola mappák, könyv sárkány, réz fájl szervező, borító műanyag, táska matrica, dekoráció cellux, a4-es könyv borító, capo matrica, lóg fájl szervező.

3 258 Ft 4 020 Ft
  • Készleten
  • c4


Ez a hivatkozás csak az ár a tároló könyv.A matrica kazetta belsejében a Fotó kellék.

Shell méret: 17*25.5*3CM

Belső oldal műszaki adatok: 15.5*24.8 CM

A csomag tartalmaz: egy külső burkolat + 10 cipzáras zsebbel

Loose-leaf design, növelheti vagy csökkentheti a belső oldal magad.

MEGJEGYZÉS:

A Termékek:

Használjuk igaz képeket mutatni a termékek, mit lát, mit kapsz.Méret hiba +-3cm normális.A fényhatások szín különbség normális.

A Szolgáltatás:

Lehet beszélgetni velünk, ha bármilyen kérdése keresztül TradeManager, mi fog válaszolni, hogy rendben, Ha nem vagyunk online, kérjük, e-mail minket, fogjuk vissza 24 órán belül .

Fizetés:

Elfogadjuk, Zálog, bankkártya, Visa, Master, TT Pénz bookers .Ha pénz kell, más módon, kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben vagy online TradeManager.Fizetés előtt kérjük, ellenőrizze a szállítási információ: cím, név, irányítószám, telefonszám, stb.

Visszatér Kifejezés :

Abban az esetben, ha kapott egy hibás elem, a vásárló 7 napon belül kézhezvételétől kérheti a visszatérítési vagy csere egy új.

Abban az esetben, ha kapott egy rossz elem, Elemek vissza kell küldeni az eredeti, használt állapotban & biztosítania kell, hogy az eredeti dobozban csomagol.

Ilyen esetben, kérjük, hogy lépjen kapcsolatba velünk azonnal, szóval lehet, hogy orvosolja a helyzetet.Az ön elégedettsége fontos számunkra, mi pedig érték a vállalkozás.


  • Anyag: PP
  • Típus: Kijelző Könyv
  • Forma: mappa
  • Hatály: papíráru
  • Minőség: PVC


Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek