Érintésmentes infravörös hőmérő LCD kijelző infravörös, lézeres hőmérő digitális hőmérő -58℉ 1022℉ (a nem-emberi felhasználásra)


Címkék: nem, lépjen kapcsolatba thermomet, a férfiak páratartalom, logó deko, barbecu, termikus imag, wifi csatlakozó aljzat hőmérséklet-érzékelő, számjegy termosztát, seeed, tuya zigbee, időjárás állomás.

6 856 Ft 15 944 Ft
 • Készleten
 • c232


1. Háztartási gépek 2.Főzés (sütő hőmérséklet, leves,sült, étel, sütés, csokoládé készítés, stb) 3.Szakmai karbantartás(transzformátorok, motorok, szivattyúk, panelek, megszakítók, kompresszorok, csatorna, gőz vonalak,elektronikus alkatrészek,szelepek) 4.Kerti GRILL 5.Ventsand beltéri, mind kültéri hőmérséklet & páratartalom(Bor/étel tároló helyiség hőmérséklet, páratartalom, babaszoba hőmérséklet, illetve a páratartalom,hűtőszekrény hőmérséklet contro) 6.Víz hőmérséklet (medence, fürdő), 7.Állategészségügyi 8.Ültetés (talaj, hőmérséklet, illetve a páratartalom).Állítható emissziós tényező lehetővé teszi, hogy jobban pontosságát, ha a mérési hőmérséklet a különböző felületi anyagok.Módszer váltás ℃ pedig ºF: Fordítsa a hőmérséklet-mérési fegyvert, nyomja meg a MODE gombot 2 másodpercig, majd engedje el (ebben Az időben, beállíthatod a maximum hőmérséklet riasztás, minimális hőmérséklet riasztás, emissziós, hőmérséklet egység).Amikor a MODE gombot a kiválasztott ℃ vagy ºF, majd nyomja meg a balra gombot a Hőmérséklet mértékegysége. ✔ Speciális Funkciók Előkészíteni Mindent, Hogy Mérési Környezeti tempeature,Felszíni tempeture, Maximális tempeture, Relatív páratartalom,Hőmérséklet,Celsius.Az ikon a képernyő tetején pirosra, míg eredmény értéke a mérési tartomány beállítása. ✔ Pontos Mérési Adatokat a hőmérséklet vagy A páratartalom-érzékelő, valamint a lézer készülnek a francia.A lehető legpontosabb adatokat. ✔ Szuper-világos Színű LED képernyő Színes LCD kijelző háttérvilágítással, intuitívabb, mint a többi hőmérő mérések a piacon,lehet jobban megkülönböztetni az adatok áttekintése. ✔ Tartani A Biztonsági Non-contact & EN61010-1, EN60825 & CE biztosítja a MAGAS BIZTONSÁGI alatt a munka. ✔ Felhasználóbarát Kialakítás Teszi a Művelet Több Kényelmes, Alacsony feszültség kijelzése,Lézer jelzés,Mérési jelzés,Alacsony riasztó,Magas riasztó Adatok tartani,Randiance jelzés, Automatikus Kikapcsolás .Okosabb, mérés, egyszerű, kényelmes, megmentettem az idő. ✔ Minden Készen áll A 2 elemeket megváltoztathatja az akkumulátort bármikor használni. ✔Megfizethető, Az Infravörös Hőmérő célja az általános fogyasztói szem előtt készült, a jellemzők szükséges a legtöbb felhasználó számára, megszüntetve a uneccessary funkciók csak hozzá, hogy a költség általában nem alkalmazható a legtöbb fogyasztó.

Alkalmazások, valamint a Környezet

Háztartási Gépek Nyomtáv, a hatékonyság, a háztartási gépek,könnyen helyszínen energia veszteség problémák.

Étel, Főzés, Szakács pirított ahi tonhal, grillezett steak, valamint a pályázati borda, valamint más zöldségeket, hogy a tökéletesség.

Mechanikus, HVAC Gyorsan mérni a hőmérsékletet a motor másik szerelőt, elektronikai berendezések, hogy megtalálja a lehetséges problémákat elkerülje a sérülést.

Páratartalom & Környezeti Hőmérséklet Intézkedés a víz hőmérséklete (hot springs medence), a fürdő,valamint biztosítja a kellemes hőmérsékletet.

Stabil Teljesítmény,Gyakorlati Jellemzői

12 Lézer Pont Pontosan tudom, mire mérési beépített lézer pointer, hogy maximalizálja a Lasergrip 12:1 távolság-hogy-pont arány.A lézer teljesítmény

Világos Színű Kijelző Nézet pontos adatokat egy tiszta háttérvilágítású kijelző.Egyszerű, könnyen kezelhető.

Állítható Emissziós Tényező Kényelmes, hogy az intézkedés a hőmérséklet a különböző anyagok, valamint a környezet.Sokféle alkalmazások.

Pontos Mérés Francia HTU20 hőmérséklet, illetve a páratartalom-érzékelő, valamint a lézer fej használt értelemben a környezeti hőmérséklet, illetve a páratartalom pontosan mérni a tárgy adja meg pontos adatokat.

Megjegyzés: Mivel az emissziós tényező csökken, a mért hőmérséklet is csökken. 1. Amikor mérési felület hőmérsékletét a hűtő/légkondicionáló/tűzhely, kérem, tartsa 15~20 cm.Általában a mért hőmérséklet nyomja meg röviden a 2 másodperc pontosabb.Ne intézkedés mélyen a termék, nem az intézkedés folyamatosan, több alkalommal is. 2. Ha szeretné, hogy az intézkedés a környezeti hőmérséklet, tegye a terméket a környezethez alkalmazkodni 30 percig.A fenti módszer alkalmazható hőmérséklet mérési fegyvereket más márkák, majd fel lehet használni, mint egy referencia.Válaszidő:


 • Kábel Hossza: 1M
 • Kijelző Típus: Digitális
 • Pontosság:
 • termometro infrarojo digitális: termosztát
 • Stílus: kézi
 • Elmélet: Infravörös Hőmérő
 • Típus: K
 • Intézkedés Típusa: K
 • Használat: Ipari
 • 1. megjegyzés:
 • Okos Készülék: No
 • Származás: CH(Eredetű)
 • Megjegyzés 2:
 • Lézeres hőmérő:
 • Kijelző Méret: 1.9 Cm & Alapján
 • Márka Név: NoEnName_Null
 • Max Mérési Hőmérséklet: 120°C & Felett


Josejesusrajas05
2020-12-03
5/5
Easy to use

Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek