Projektor műanyag lencse optikai tükör reflektor retroreflector üveg BENQ MS521P MX522P TS537 TX538 MW526 MS527 MX528


Címkék: üveg kivetítő képernyő, sarok kocka, nagy projektor lencse, átlátszó üveg projektor lencse, 60 képernyő, reflektor retro, 100 hüvelyk, jaguar projektor lencse, n960f, uhp.

6 981 Ft 7 347 Ft
  • Készleten
  • c1197


Üdvözöljük a bolt Projektor műanyag lencse optikai tükör reflektor retroreflector üveg BENQ MS521P MX522P TS537 TX538 MW526 MS527 MX528

Ellenőrizze fotók:

Ps:van mindenféle műanyag lencsét,ha az, amit kell, nem mutatják meg,kérjük, lépjen kapcsolatba velem diretclty.köszönöm.

Szállítási gyorsforgalmi út

1. Az áru kerül kiszállításra nélkül nyomon követési számot belül 1-7 üzleti munkanapon belül.miután megerősítette, hogy a kifizetés.

2. Az áru kiszállítását az ön választása.Ha a curiers vagy a posta a nyomon követési számot.Fogjuk szolgáltató a frissített szállítási költség, mint egy kérés.A következő a becsült szállítási idő a különböző szállítási mód.Pls lépjen kapcsolatba velünk, meg fogjuk használni a kívánt módon.Együttműködünk több express szállítmányozó Kínában.Így tudjuk, hogy több kedvezmény a szállítási mód.

Fizetési feltételek:

1. TT

2. alipay

3. a western union

Garancia politika

1. a terméket gondosan inspeated minket.Szóval örülünk, hogy ajánlatot a vevő elégedettsége.

2. Ha a tétel hibás.pls közölte velünk, 3 napon belül a szállítás.Pls forduljon értékesítő, mielőtt visszatért a termékek.Akkor sem cserére vagy a vételár visszatérítésére, hol nem receupt a hibás elemet.Az ügyfelek felelősek azért, hogy a szállítási költség.

3.Akkor vissza az árut nekünk belül a jótállási nap, ha az áru volt törve .

4. Ha az áru sérült miatt a szállítási folyamat,nem kell a felelősséget,de igyekszünk segíteni, hogy a kártérítés a közlekedési vállalat .

5. Miután a visszatért elem, akkor visszatéríti az ügyfél a cikk árát ( kivéve a szállítási költséget, illetve az onnan )

Visszajelzést

Visszajelzés a reggeli a bajnok.A visszajelzések nagyon éneklés ugyanolyan fontos, hogy a vállalkozás-fejlesztési, illetve felmérni, hogy hogyan is állunk.Őszintén meghívjuk önt, hogy hagyja el a pozitív visszajelzés számunkra szolgáltatás.Ha satsdfied a termékek, szolgáltatások.


  • Márka Név: szmicroera
  • Modell Száma: Projektor műanyag lencse


Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek