Automatikus Tranzisztor Teszter Többfunkciós Azonosított Ellenállás, Kondenzátor, Tekercs ESR Mérő-Ellenőrző Érzékelő M328


Címkék: lcr méter, számjegy méter, kondenzátor teszt, clamp meter uni t, tranzisztor teszter, esr mérő, test tranzisztor teszter, kondenzátor méter, lcr t4, fogó lc méter.

6 562 Ft 12 868 Ft
  • Készleten
  • c1079


Jellemzők:

Ez a multifunkcionális teszter lehet használni, hogy teszteljék trióda, mező-hatás cső(FET), dióda, ellenállás, kondenzátor, tekercs, MOS, SCR, amely elérhető a különböző elektromos tranzisztor vizsgálat.

Ez a csodálatos érzékelő fogad el, 1.8" TFT színes LCD kijelző, nagy felbontás.Különben is, különböző paraméter jelenik meg a különböző színű, kényelmes, egyszerű neked, hogy nézd meg a paramétert.

Intelligens tranzisztor ellenőrző képes észlelni NPN, valamint PNP tranzisztort, N-csatorna, illetve a P-csatornás MOSFET, thyristors, ellenállások, kondenzátorok, vagy más eszközök automatikusan.

A teszter tulajdonosa az automatikus kikapcsolási funkció.Van shutdown visszaszámlálás jelenik meg a teszter a kikapcsolási időzítés meghosszabbítható, hogy a 40-es években.

Két ellenállás mérések, a támogatott potenciométer lehet mérni.Ha a potenciométer beállítani, hogy a végén, a tesztelő nem tud különbséget tenni a csapok között, a középső pedig a vége.

Műszaki adatok:

Tápfeszültség: DC 9V Elem 6F22 (NEM Tartozék).

Tranzisztorok tartomány: 2 vagy kevesebb (beleértve 2) a P-N junction tranzisztor.

Ellenállás tartomány: 0.5 Ω - 50MΩ.

Kondenzátor tartomány: 25pF-100000uF.

Induktorok tartomány: 0.01 mH - 20H.

Méretek: 70x135x24mm.

Szín: Szürke, fekete.

A csomag tartalmazza:

1 * Többfunkciós Tranzisztor Teszter.


  • Modell Száma: M328
  • Márka Név: JUNTEK


Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek